25. 4. 2011

Čo nové

Naše detičky si vyžadujú človeka na 300% a nestíham pri nich už skoro absolútne nič, okrem najnutnejších vecí. No a dookola nás stále sužujú choroby, ktorých sa tento rok akosi nevieme zbaviť :(. Aj príspevkov na náš blog je pomenej, čo ma mrzí. A tak aspoň zopár momentiek a čriepkov.


...Martinko a Tomáško oslávili svoj prvý rôčik....

....Maťko už spraví aj pár krokov bez opory a Tomáško ho hravo dobieha :o)...


...Jakubkove predveľkonočné sústredenie sa na kraslicu.....

...konečne je tu tá pravá jar so všetkými svojimi vôňami a farbami...

3 komentáre:

Martina povedal(a)...

oooch Lucka, to sú už veľký chlapiskovia /všetci traja/. Verím, že drobčekovia teraz vyžadujú veeľmi veľa pozornosti, ako sa rozchodili však ?. Aspoň takto dodatočne gratulujem k ich narodeninkám. Hlavne veľa zdravíčka, paa

Gabi povedal(a)...

Luci, ber to tak, že za odmenu budeš mať okolo seba silnú mužskú ochranu:) verím, že isté obdobia sú ťažšie, mne občas stačia pre nadobudnutie pocitu zúfalstva aj dvaja...:)
Posielam véééľa energie a zdravia:) Gabi

Lucia F. povedal(a)...

Matka vdaka za gratulko :-) veru uz ich je plny dom xixi. Gabi aj ja verim,ze raz sa mi to niekedy vsetko vrati. Naozaj som niekedy na pokraji sil, ale musime vydrzat. Je to fakt... pocit zufalstva,bezradnosti a prazdnej hlavy mavam v poslednej dobe dost casto. Ale pevne verim,ze uz to potrva len niekolko tyzdnov a zlepsi sa to.Musi!!!!
Dakujem Vam kocky za povzbudive komentiky,ste strasne zlate :-)