Do práce zapojíme aj domácu pekárničku, ktorá nám vymieša báječné cesto z kvásku a všetkých ostatných surovín. Po vykysnutí tvarujeme z cesta briošky alebo si vypomôžeme muffinkovou formou :o). Hodne potrieme, aby sa pekne leskli, posypeme makom a ešte na plechu necháme aspoň 30min. podkysnúť. Pečieme pri 180°C cca 20-30min. Podávame natreté maslom a lekvárom spolu s kakavkom.
... postupne, ako mi to čas dovolí, budem pridávať čriepky z nášho každodenného života.
24. 3. 2009
Najlepšie briošky
Do práce zapojíme aj domácu pekárničku, ktorá nám vymieša báječné cesto z kvásku a všetkých ostatných surovín. Po vykysnutí tvarujeme z cesta briošky alebo si vypomôžeme muffinkovou formou :o). Hodne potrieme, aby sa pekne leskli, posypeme makom a ešte na plechu necháme aspoň 30min. podkysnúť. Pečieme pri 180°C cca 20-30min. Podávame natreté maslom a lekvárom spolu s kakavkom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára