2. 9. 2011

Ďalší rôčik


Tak. Prázdniny prebehli ako voda a dnes sme odprevadili Jakubka opäť do škôlky. Celá rodinka sme sa ráno vychystali a spríjemnili ráno nášho škôlkára. Hneď na chodbe čakalo niekoľko noviniek - nová skrinka, nová značka, druhá pani učiteľka...Kubkova jemná detská dušička veľmi citlivo reaguje na každú zmenu a tak dúfam,že naša domáca predpríprava bola aspoň trošku prospešná. Ale hlavné je, že kamaráti ostali. Ostatné sa zvládne :-). Jakubinko prajeme ti krásny začiatok nového školského roku, veľa veľa kamošov, krásnych zážitkov a úsmevov :o).
Posted by Picasa

3 komentáre:

Kuki povedal(a)...

Lucka, držíme palce a prajeme rýchlu adaptáciu. Hlavne na pani učiteľku, keďže si spomínala, že to tej predchádzajúcej bola rachnutá celá škôlka :) ... ale nová pani učiteľka si rýchlo získa detské srdiečka :)
V to verím aj v tej našej škôlke :)

Gabi povedal(a)...

Ejha, takéto zmeny nemajú deti radi, ale nie je na to sám, sú tam na to spolu s kamošmi, aby si zvykli na novú pani učiteľku a oni to zvládnu:))Gabi

Lucia F. povedal(a)...

Mati hej do pani učiteľky Martinky bol náš Kubinko a aj ostatný chaloši :-). Minulý rok im vymenili pani učiteľku,ktorá tiež bola objektom lásky nášho fešáka :D. A teraz majú pomiešané učiteľky a Martinka je vo vedľajšej triede....aspoň neodišla úplne. Aj keď Kubko sa hneď na ňu pýtal :-(. Tak uvidíme, ale určite to zvládnu tí naši drobci :o). A Gabi veru veru neviem prečo robia stále takéto organizačné zmeny, pritom majú len dve triedy a nebrali nový ročník, asi nejaké vnútorné problémy. Ale hlavne nech sú naše ratolesti spokojné, zdravé a majú kopu kamošov, s ktorými to všetko v škôlke zvládnu!!! Všetkým prajeme krásny dník.