18. 6. 2012

Jún v plnom prúde

Posledný mesiac tohoto školského roku je plný akcií :-) ,karneval, návšteva Zoo, opekačka, do toho niekoľko rodinných osláv :-) . No kedy to má človek všetko stihnúť xi. Trošku nás však opäť potrápili teploty,ale asi len viróza. Dúfam. A aby toho nebolo málo,tak chaloši začínajú riadne vymýšľať s večerným zaspávaním. Mávame dvojhodinové "seansy" v postieľkach. Pevne verím,že sa to raz zmení....aj keď kedy to bude, netuším.Pekné horúce dni prajeme všetkým.

10. 6. 2012

Keramické trhy

Po roku opäť prišli do nášho krásneho mestečka zruční majstri z blízka i z ďaleka, aby nám predviedli svoju nádhernú ručnú prácu. Hlina sa v ich rukách mení na tie najrôznejšie užitočné i menej užitočné predmety. Všakovaté vázy, hrnčeky, sošky, píštalky, prívesky, magnetky..no vecí bolo opäť neúrekom. Myslím,že každý si určite domov odniesol malú spomienku vo forme hlinenej krásy. Škoda len toho dažďa. Tak vidíme sa o rok priatelia na desiatom ročníku!

9. 6. 2012

Karnevalový Juniáles

Konečne sme sa dočkali pekného počasia a KARNEVAL sa mohol začať. Kubinko sa tento rok rozhodol pre masku Boba Staviteľa,ale keď zbadal Spidermana tak bolo veru zle. Krízu sa nám podarilo zažehnať a aj výhra v tombole bola príjemným uľahodením na citlivej detskej dušičke. Inak nám bolo úžasne, tancovačky, naháňačky, maľovanie na tvár, stánok s občerstvením a kamoši. Aj keď zopár kamarátov nám chýbalo. Nevadí o rok sa tešíme opäť na takúto krásnu žúrku a dúfam,že už sa bude môcť zúčastniť aj náš tatino a prídeme komplet celá rodinka :o).

7. 6. 2012

Posledné dni a týždne

Konečne mám trošku čas, drobci spia a ja tu triedim fotky. Nedá mi nepodeliť sa aspoň o pár okamihov z posledných dní. Takže tým čím sme najviac žili posledné dni bolo pripravované 1.Celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat, ktoré sa konalo 2.6. vo Valči. Najprv to vyzeralo tak nevinne,keď sme sa v našej "tajnej" dvojičkovej skupine dohadovali na stretnutí. Však nech sa konečne vidíme aj naživo a nielen cez písmenká na monitore :o). No a nakoniec nás prišlo 173 párov dvojičiek a 9 trojčiat. A bolo úžasne! Kočky,ktoré si vzali na starosť program majú od nás jedno veľké ďakujem. Dúfam,že sa nám podarilo založiť skvelú tradíciu a o rok sa vidíme opäť. Však tohtoročný rekord musíme prekonať :-D A máji sa začala obľúbená melónová sezóna,bazová sezóna a samozrejme nesmie chýbať MDD u hasičov. Pomaličky sa končí tento školský rok a nás čakajú plné dva mesiace prázdnin. Dúfam,že ich v zdraví prežijeme :-D. Pekné slnečné dni všetkým! P.S. Nedajú sa mi poriadne zarovnať fotky,takže tento príspevok ma tancujúci charakter :-)